V-am prins, vrajitoarelor!

Nu am cont pe Facebook (si o sa-mi fac intr-o zi, ma tot bate la cap unu’, Zuckerberg, sau asa ceva) Dar altii au. Asa am aflat de o community page pe nume FANS OF CRITICAL THINKING.

Doamne Dumnezeule din ceruri si din miezul lichid al Pamantului, ce se intampla? (te rog, raspunde-mi prin intermediul unui vis jungian!) Nici nu mi-am revenit bine din socul traumatic (la aflarea vestii) cand mi-au cazut ochii pe numarul de likes (cuvant intraductibil): 102!

102 persoane apreciaza asa ceva? A tunat si i-a adunat, sunt sigur. La fel de sigur sunt cand ma gandesc, ajutat si de un cristal violet pe care il tin, preventiv, sub masa pe care se afla laptopul, ca trebuie sa fie vorba de oameni tineri, inocenti, idealisti.

Ce ar putea fi interesant (sau util, hihi!) la gandirea critica? Copii, bagati-va mintile in cap! Vreti sa stati toata viata in casa parintilor? Credeti ca, exersand gandirea critica, veti mai ajunge vreodata la o banca pentru a solicita (si primi: or sa-si dea seama imediat!) un credit? In plus, antrenandu-va cu acelasi tip de gandire nefericita, deja mentionata, va diminuati foarte mult sansele de a atrage in vietile voastre lucruri (ceasuri de mana foarte scumpe, de pilda, care genereaza o alta senzatie atunci cand indica timpul) sau persoane (parteneri si partenere) minunate!

Nu, deoarece  (gandind) in felul acesta va scade frecventa de vibratie! Va rog, maturizati-va si nu va mai pierdeti timpul cu tot felul de figuri dubioase pasionate de logica sau stiinta si cu plictisitoarele conferinte TED!

Si ca sa va demonstrez ca imi pasa de voi promit sa va pomenesc in conversatiile mele zilnice cu Iisus, tipul care s-a intors dintr-un univers paralel dar prefera sa aiba a low profile deoarece, intre timp (ultima lui vizita pe Pamant), oamenii  religiosi au devenit mai sceptici (sic!) si sunt mai inclinati sa creada ca e doar o persoana cu tulburari mentale. Vedeti? Religious Fans of Critical Thinking!

Comentarii oprite.