sex cu minore, intr-o lume dreapta

Spre marea mea surprindere  incep sa cred din nou in legea karmei. Scepticismul de care m-am contaminat lecturand, cu o anume lacomie, tot felul de carti si articole stiintifice, pare a se fi evaporat dupa ziua de ieri. Dar ce s-a intamplat ieri asa de special?

Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei l-a condamnat pe Gregorian Bivolaru, yoghinul cu o aura iubitoare (sau doar pulsionala) extinsa mult dincolo de marginile Universului cunoscut, la sase ani de inchisoare. Cu executare sau, ca sa ma exprim intr-un mod mai familiar ilustrului iluminat inzestrat cu puteri paranormale (ca-n povesti), cu integrare in penitenciar.

Daca nici asta nu e o exemplificare (spirituala) a legii Karmei atunci nimic nu e! Grig, asa cum il striga apropiatii (sau entitatile elevate din lumile paralele) concureaza cu sanse serioase, in opinia mea, la titlul de campion al manipularii in numele unor idealuri spirituale si nu m-ar mira sa primeasca, post-mortem (in after-life), o recunoastere a resurselor exceptionale in directia psiho- si sociopatiei.

Fiind prelucrat (telepatic) de Leon Festinger (un psiholog social cu frecvente joase de vibratie) in privinta disonantei cognitive si a modului in care reactioneaza membrii unui cult, atunci cand asteptarile lor sunt dezamagite, nu m-ar mira sa aud sau, mai bine zis, sa vad noi spirale esoterice, alcatuite din tineri si seniori, deopotriva, iesiti temporar din starea de extaz tantric, spirale menite sa redreseze (in lumile paralele) statusul maestrului dupa aceasta lovitura juridica, atent orchestrata de fortele intunecate ale Universului si, probabil, de francmasonii atat de dragi ideatiei paranoide.

In ceea ce-l priveste pe judecatorul Ionut Matei, presedintele completului de judecata de la ICCJ, destinatar al unei scrisori de amenintare , scuze, o scrisoare plina de compasiune, insotita de unele recomandari spirituale (poate si de transmutare a energiei sexuale in forme superioare de interpretare a normei juridice, nu ne-a spus), nu pot decat sa ma rog pentru el si pentru urmasii lui, probabil pana la a saptea generatie de iPhone-uri.

PS Acest articol este si un omagiu adus lui Grig, yoghinul self-made atat de putin inteles in propria lui tara, consumator ocazional de urina si adorator al labiilor de diverse marimi. Am avut sansa (karmica, desigur) de a-l cunoaste candva, in tineretea mea. Mi-a acordat si un interviu dar, neatent cum sunt, am ratacit reportofonul pe care acum l-as fi putut scoate la licitatie, pe eBay. Ramane doar intalnirea memorabila cu tulburarea mentala pe cale de a inflori, cum s-a si intamplat, cativa ani mai tarziu. Conform vointei lui Shiva, desigur. Putin, si a lui Kali.

Comentarii oprite.