despre unele forme de inaltime

Am republicat, in ultimul timp, cateva articole aparute pe sit in 2010 (si sterse ulterior, tot de mine, din dorinta de a sublinia caracterul efemer al tuturor lucrurilor) Cu aceasta ocazie mi se pare potrivit (pentru vizitatorii mai noi) sa spun cateva lucruri compromitatoare despre omul care a avut ideea acestui sit, care l-a construit si are grija sa functioneze.

Este un malac de aproximativ 2 metri pe nume Sorin Abagiu. Mi-a propus, in decembrie 2009, sa scriu pe un blog pe care se angaja sa il realizeze din punct de vedere tehnic. Nu eram un fan al Internetului, pe vremea aceea (ca sa-ti faci o idee: aveam o adresa de xnet pe care o consultam o data pe saptamana sau chiar mai rar. Nu aveam nici cont de Facebook (nici nu exista, hihi!) si, spre rusinea mea, nu am nici acum) Iti imaginezi, cred, entuziasmul meu.

Cu toate acestea, probabil din cauza undelor transmise telepatic de geronto-prietenul meu Mos Craciun, am acceptat propunerea si o luna mai tarziu publicam primul articol (deoarece domnul mentionat si-a sacrificat vacanta) Au trecut mai bine de trei ani si public in continuare.

Nici Sorin nu a stat degeaba. A terminat, intre timp, facultatea de psihologie si finalizeaza acum o formare in psihoterapie. A construit o multime de alte situri/bloguri fara sa fie recompensat financiar, situatie care indica in mod clar ca nu este normal la cap (sau ca este platit de CIA)

Ah, am spus cumva ca e un tip foarte inteligent? Cu toate aceste date dezvaluite, daca esti femeie si te gandesti ca ar fi o idee grozava sa realizezi un joint-venture cu astfel de gene („inalte, inteligente, harnice si altruiste”), te inteleg pe deplin. Sorin are deja doua odrasle, un tanar adult si un puradel, si pare in plenitudinea fortelor, fiind depasit doar de exercitiile fizice pe care, animat de compasiune budista si sadism european, le realizez la grupurile mele.

Nu o sa te incurci in atata lucru. Totusi, in opinia mea, pentru a fi acceptata este necesar sa ai un profil asemanator. Contrariile, ne invata psihologia sociala, nu se atrag. Este nevoie de similaritate (sunt inca uimit sa cunosc oameni care viseaza la parteneri ideali, mult peste statusul lor)

Imi dau seama cat risc publicand acest articol si tu vei sti, daca de maine nu vor mai aparea texte noi, ca m-a luat gura pe dinainte desi, culmea, am un scor mic la impulsivitate in genul acesta de contexte (sprijin teoria lui Walter Mischel si nu cred in consistenta personalitatii indiferent de situatii) Dar traversez o perioada foarta proasta, in care simt nevoia sa combin recunostinta cu surpriza. Prin urmare:

Multumesc, Sorin!

PS For the record: ziua lui este pe 3 august.

Comentarii oprite.