musuroiul evolutionist

Acest blog nu exista de capul lui. A fost creat, din punct de vedere tehnic, si este administrat, de o matahala de aproximativ 2 metri, pe nume Sorin, in a carui companie, nu stiu de ce, ma simt in siguranta.

Individul la care ma refer nu mi-a cerut niciodata nimic in schimb, pentru acest blog, nici pentru celalalt, ba chiar m-a ajutat si in alte situatii care ma depaseau (din pacate nu a reusit sa-mi gaseasca un fotomodel cu IQ 140, motiv pentru care trebuie sa ma multumesc cu ce am: fotomodelul cu IQ 130. Da, vreau si eu sa am urmasi dar, pentru ca nu ma pot baza pe genele mele, incerc sa ma supra-asigur unindu-le cu unele mai performante). Mai mult decat atat, a creat si alte situri (am aflat prin spionii mei), de asemenea lucrand gratuit. In mod evident, omul e dus cu capul.

Mai aveam o umbra de indoiala in raport cu ipoteza mea diagnostica (sau de speranta, depinde cum privesti) si ea a fost spulberata astazi, cand matahala m-a anuntat ca situl

http://furnicute.ro

este pe deplin functional. Stiu, de la Edward Wilson,specialist in mirmecologie,si dublu castigator al premiului Pulitzer (ce lacomie!) unele lucruri nu prea vesele despre furnicute dar aleg sa nu le fac publice, mai ales ca ele nu au nicio legatura cu ideea romantica din care s-a nascut situl mai sus citat. Daca ai uitat deja, fiind in plin proces degenerescent:

http://furnicute.ro

Poti sa dai si tu un click, mama ta de vizitator! Dar mai ales mama ta poate da un click, daca se intampla sa fie mai in varsta si sa aiba nevoie de una-alta. Mai multe nu-ti spun deoarece am incredere ca poti sa citesti si singura.

PS Parca vad ca urmeaza si albinutze.ro. Doar pentru regine si trantori.

 

Comentarii oprite.