exodul (varianta rurala)

Am inceput sa urmaresc regulat un serial pe nume Dr. House (stiu, stiu, a fost difuzat acum 100 de ani) si, fiind nevrotic, mi-a cazut cu tronc o doctorita pe nume Cameron (e dusa cu pluta, bine de tot) Cred ca sub influenta ei (telepatica) am aflat, fara sa-mi propun, de o initiativa a studentilor medicinisti din Bucuresti.

Alti mutanti, evident. Ei pleaca la sfarsit de saptamana prin satele romanesti si ofera consultatii medicale gratuite. Iata ce o spune o tanara aiurita:

“Eu pot sa vorbesc din punctul meu de vedere: asa iti dai seama de ce ti-ai ales sa faci asta in viata. Noi nu constientizam in fiecare zi, mergem la facultate, la stagii, la ora 2 se termina, eventual mai avem ceva dupa-amiaza. Dar cand pleci undeva si omul cu care vorbesti se uita la tine ca la un mic Dumnezeu si ia seama la tot ce spui, iti dai seama cat de important e ceea ce faci.

Copii, cine v-a bagat in cap (in parietal sau in temporal?) ideile astea? Stiti ca sunt periculoase? (Auzi, sa-ti dai seama de ce ti-ai ales sa faci asta in viata. Mama ei de constientizare!) Ma ofer sa vi le scot din cap, contracost, desigur. Va astept la cabinet, intr-un cartier luxos al Capitalei.

Pentru cei care imi supraestimeaza resursele imaginative:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15078702-telefonul-unor-studenti-medicinisti-catre-ministrul-sanatatii.htm

 

 

Comentarii oprite.