THINKING IS FUN (update)

In raport cu publicitatea foarte modesta am primit un numar inexplicabil de mare  de cereri (chiar si din afara tarii). Sunt incantat sa aflu, in mod direct, de interesul serios al parintilor (inclusiv al celor care aspira sa devina parinti) pentru dezvoltarea cognitiva a purtatorilor de gene (si, pe termen lung, probabil, pentru universitati cu rata de acceptare mai mica de 6%, wink wink!).

Doar ca exista constrangeri obiective. Acesta este un mod elegant de a spune ca s-au ocupat toate locurile din proiectul THINKING IS FUN, ianuarie 2015.. Iata cum putem proceda in continuare:

  • Imi scrii acum si te inregistrez pe o lista de asteptare (pentru ianuarie 2015)
  • Imi scrii acum si te inregistrez, cu prioritate, pentru urmatorul curs, cel mai probabil in toamna lui 2015 (daca primul curs nu va genera rezultate (mult prea) iesite din comun)
  • Cauti o oferta asemanatoare in Romania sau intr-o alta tara (dar nu in Ucraina)
  • Apelezi la o firma de lobby si, daca nu functioneaza, la una mai dubioasa

Glumesc un pic deoarece imi imaginez ca ti-ar fi placut sa participi si sa-i oferi o sansa suplimentara fetitei sau baietelului tau si nu e usor sa accepti ca nu mai e posibil. Insa ceea ce nu poate fi realizat azi poate fi realizat maine, sper ca detii si aplici aceasta filosofie optimista, modeland-o (teoria invatarii sociale, pentru cunoscatori) astfel pentru copilul sau copiii tai.

Putem invata in multe feluri si in multe locuri, impreuna cu multi oameni.

Comentarii oprite.