scoala de psihologie

Pentru vizitatorii mai noi (si mai tineri) ai blogului, o informatie care ar putea fi importanta: mai scriu pe un sit. O clipa, sa-mi aduc aminte cum se numeste:

Scoala-de-psihologie.ro

Este un sit creat tot de Sorin, o matahala specializata in IT careia i-au ramas in plus cateva puncte IQ, motiv pentru care a facut si Psihologia. Nu mi-a cerut nici un ban pentru serviciile lui si il suspectez ca lucreaza pentru un serviciu secret. MIT, daca e sa ma-ntrebi! Ah, am vrut sa spun MI6. Six de la epizeusix (doar pentru connaisseuri:e xis, stiu, dar nu-mi iesea rima!)

Acum uita tot ce ai citit si aminteste-ti doar de:

Scoala-de-psihologie.ro

Pe acest sit poti gasi cele mai frumoase carti de psihologie publicate vreodata (nu, nu in Romania). Si sunt disponibil sa le imprumut, in anumite conditii (una din conditii este sa realizezi, sub ochii mei, un sprint de 100 de metri fara sa te sufoci; o a doua conditie este o partida de sex fara obligatii. Nu, a doua conditie nu este adevarata, dar cuvantul sex atrage atentia si nu puteam pierde ocazia)

Te avertizez, totusi: dupa lectura catorva carti profesorii tai vor incepe sa se simta inconfortabil in preajma ta. Probabil si parintii tai, daca nu ai avut inspiratia sa-ti iei zborul din cuib (acceptand, din compasiune, banii pe care ti-i trimit pe card). Iar prietenul tau isi va gasi o amanta in raport cu care sa nu se simta inferior.

Exista si alte riscuri, cum ar fi posibilitatea de a muri intelegand care-i treaba cu realitatea. Nu ca asta ar ajuta prea mult.

Comentarii oprite.