Sarbatori nefericite! (material in curs de editare)

Se spune ca de ce ti-e frica nu scapi. Da, e dovedit stiintific! Ei bine, anul acesta mi-a fost din nou frica de mesaje de Sarbatori lipsite de originalitate, impersonale, frizand culmile (sau poate adancimile) banalitatii.

Si n-am scapat. Cu cateva exceptii minunate am fost ajutat sa experimentez simptome depresogene de o serie de oameni carora le multumesc pentru intentie dar nu ii pot ierta pentru absenta oricaror urme, fie si simbolice, de creativitate.

Tu cum te simti cand primesti un mesaj (sms/mail) care pare a fi trimis intregii agende din telefon? Ti se pare ca are de-a face cu tine? Ca te priveste personal? Ca iti este recunoscuta unicitatea? Sau ca cineva isi indeplineste o datorie, eventual intr-o maniera plictisita sau cinica?

M-as bucura dar stiu ca si maine este o zi. Si mai este si tranzitia catre noul an, in curand. Damn it!

Off, era sa inchei fara sa-ti urez Craciun fericit, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!Sa ai parte de iubire si fericire, de caldura si liniste sufleteasca, de armonie si fericire!(am mai zis?) Iar Domnul Iisus sa te binecuvanteze cu darul conformismului nevrotic, acela care iti permite sa te integrezi in grupul amatorilor de platitudini! Asa sa ne-ajute Dumnezeu! (nu uita sa faci repede trei cruci pentru a fixa substanta astrala a mesajului meu in corpul tau spiritual!)

Comentarii oprite.