ingeri si alte creaturi la examenul de licenta, sesiunea iunie 2013

Intamplarea a facut sa cunosc, in tot felul de circumstante (cluburi de striptease, cazinouri, resedintele unor dealeri de droguri) o serie de studenti si, mai ales, studente aflate acum pe ultima suta de metri a studiilor de licenta, mai exact pregatindu-se pentru examenele finale.

Pentru a le potoli fanteziile asociate cu subiectul pe care l-ar primi, in cazul in care as mai fi profesor si as putea elabora unul, am hotarat sa il fac public, acceptand riscul de a nu ma ridica la standardele de creativitate la care vor fi plasate subiectele reale. Iata, prin urmare, intrebarea mea pentru examenul de licenta:

Cine este Antihristul teoriilor personalitatii si cum a fost (daca a fost) rezolvata uriasa controversa pe care a generat-o?

Sunt constient ca un astfel de subiect va naste un plictis general iar studentii vor raspunde, probabil, in cel mult 10 minute, petrecand restul examenului intr-o explorare atenta a peretilor amfiteatrului, de aceea solicit, in avans, clementa.

PS Studentii care nu vor fi anesteziati de caracterul complet neatragator al acestui subiect sunt implorati sa precizeze si marimea coeficientului de corelatie agregat, coeficient calculat de Antihrist si publicat in anul…hmm, imi scapa acum, asa cum oricine ar fi prezis cunoscandu-mi o anumita trasatura de personalitate.

Comentarii oprite.