alfa si omega

Domnul Sas Seramis, care speram sa se potoleasca, anunta, pe situl personal, o continuare a grupului ABC (abecedar pentru o viata frumoasa) Dansul considera ca este posibila o viata frumoasa, in Romania. Cata naivitate!

http://www.sasseramis.ro/

Isi mai imagineaza, de asemenea, ca cele 10 pozitii deschise vor fi ocupate de persoane interesate de elucubratiile dumnealui, anume cunostinte ancorate in psihologia stiintifica si neurostiinte. Din fericire, majoritatea dintre noi stim deja ca teoriile propuse de psihologia populara si teoriile personale, elaborate ad-hoc (si cu sprijinul biasului de confirmare), sunt instrumente mult mai puternice de transformare personala. Acest lucru ne este demonstrat de multimea de workshopuri si traininguri la care oamenii participa, obtinand rezultate spectaculoase si, mai ales, durabile (se pare ca se pot prelungi si intr-o viata viitoare, conform unor surse indragostite de ciuperci halucinogene)

Din pura curiozitate aproape ca m-as inscrie si eu la grupul ABC daca nevoile mele nu ar fi, in prezent, mai degraba din sfera inmultirii si, mai ales, impartirii, operatie care continua sa ma exaspereze. Zi si tu: cum poate un om sa imparta cunoasterea pe care o detine mai multor oameni si, cu toate acestea, cunoasterea sa nu scada?

Comentarii oprite.