Am aflat, in sfarsit, dintr-o sursa sigura, ce s-a intamplat saptamana aceasta la Muzeul Taranului Roman (miercuri, mai exact). Vreau sa ma solidarizez cu protestatarii nonviolenti si hiper-toleranti si sa incriminez si eu, agitand simbolic un steag national si cantand la fluier (desi tu nu ma poti auzi), practicile unor angajati ai institutiei mai sus-amintite, angajati care isi imagineaza ca traiesc intr-o tara normala si ca homosexualitatea nu este o alegere, desi s-a demonstrat stiintific, in repetate randuri, ca este (asta ca sa nu aduc in discutie DSM-ul american din anii ’60, in care scria negru pe alb ca homosexualii sunt bolnavi mintal)
Este adevarat ca nu mai suntem in anii ’60, ba suntem chiar la 50 de ani distanta, dar asta nu anuleaza cuvantul Domnului, bunul simt, intuitia oamenilor echilibrati si, cum spuneam, sutele de articole stiintifice care arata ca nu exista nicio legatura intre nivelul testosteronului din uter si orientarea sexuala a viitorului adult.
Felicitari, stimati aparatori ai valorilor nationale si crestine! Doar nu veti fi de acord cu acceptarea publica a acestei tulburari mentale si nu veti accepta pericolul urias pe care il reprezinta pentru copiii nostri! Ce importanta are ca exista tari in care homosexualilor si lebienelor li se permite sa adopte copii? Nu tot ce vine din Occident este bun sau sanatos pentru fibra noastra morala incoruptibila!
Probabil acum 100 de ani o pasivitate asemanatoare a permis femeilor sa devina constiente de demnitatea lor, sa solicite si, in cele din urma, vai!, sa primeasca dreptul de a vota. Este suficienta o greseala capitala. Am invatat lectiile istoriei. A accepta ca femeile sa voteze presupune deja un urias efort de vointa si o reprimare a adevarului evident ca sunt inferioare si nu merita tratate intr-un mod atat de generos. Nu mai avem nevoie si de homosexuali care sa ne oblige sa nu-i discriminam, adica sa-i tratam ca pe alti oameni, diferiti, cand e limpede, mai ales pentru cei care stiu ca lumea a fost facuta in cateva zile, si nu a evoluat in miliarde de ani, ca diferenta lor este din spectrul patologic.
Salut, deci, actiunile civice de la mijlocul acestei saptamani si evoc, fara nostalgie,deoarece nu am participat, minunatele ruguri pe care au fost arse, in urma cu cateva secole doar, in jur de 500.000 de vrajitoare. Cumva, intr-un mod providential, natura umana reuseste sa-si pastreze reflexele ancestrale in lupta niciodata incheiata cu educatia si evolutia culturala.