the end

Ma incapatanez sa scriu despre fotbal desi vizitatorii blogului isi doresc stiri de ultima ora din neurostiinte. Sau nu?

Oricum ar fi, maine va fi o zi exceptionala pentru fotbal si pentru justitia romaneasca, deopotriva, deoarece se va da verdictul in faimosul (pentru microbisti) Dosar al Transferurilor.

3 femei judeca 8 barbati, cei mai multi milionari.

Si cateva milioane de alti barbati (conform estimarii mele fanteziste) asteapta sfarsitul unei povesti incepute acum 7 ani, cu dezvaluirile dintr-o gazeta de sport.

Am incercat sa ma pun in locul celor 8 aflati vineri la Inalta Curte de Casatie si Justitie, trimisi sa-si petreaca weekendul acasa. Poate ultimul week-end in libertate. Dar nu am reusit (nefiind multimilionar in euro) Apoi am incercat sa fiu una din cele trei femei (trecand peste diferenta de gen) si, recunosc, mi-a fost si mai greu (nefiind obisnuit sa schimb in mod radical, si brusc, destinul unui om)

Corina, Lavinia si Lucia, asa se numesc. Ele se afla, acum, la casele lor (fiind duminica) Maine dimineata vor merge la joburile lor, ajutandu-ne sa intelegem tara in care traim.

Comentarii oprite.