stravechea intelepciune (loveste din nou)

Am aflat azi, cu o imensa placere, ca aproximativ 30 de yoghini au inchiriat o pensiune la Paltinis, si-au facut provizii serioase si au acoperit geamurile cu o folie de aluminiu, pregatindu-se pentru sfarsitul lumii, asteptat peste cateva ore (de aceea ma si grabesc sa scriu acest mic articol). Pensiunea a fost inchiriata pentru o luna, probabil pentru ca toata lumea (de un anumit sex) sa ajunga la ovulatie.

Placerea se datoreaza faptului ca sunt doar 30 si nu 300 sau 3000, ceea ce, mie unul (the self), mi se pare un real progres. In acest ritm la urmatorul sfarsit al lumii ar putea fi doar 3 iar un cort de 3-4 persoane ar putea fi suficient.

Desi mi-am pierdut antrenamentul cred ca ma pot mobiliza, cu ocazia acestui eveniment irepetabil, pentru a le transmite, gratie unei concentrari mentale pe Ajna Chakra (si doua chakre secundare, secrete) usor nevrotice (din punct de vedere al duratei), pentru a le transmite, ziceam, daca te-a furat peisajul esoteric, a le transmite, la modul cel mai altruist, 2-3 puncte IQ. Nu-mi permit mai mult pentru ca nici pe mine nu ma dau afara din pensiune, ptiu!, din casa, asa era expresia, vezi, deja primesc interferente telepatice de la Kali (doar pentru cognoscenti), zeita care protejeaza (poate si inspira) naivitatea si gandirea inocenta (vezi cat de elegant pot fi uneori?)

Ah, si pentru ca veni vorba, drag prieten (androgin) al blogului si stimate vizitator intamplator (nimic nu este intamplator, da da !), sa stii ca mi-a placut la nebunie  (nu chiar, e o exagerare, imi intelegi emotia) sa-ti scriu. In curand legatura noastra va inceta, daca e sa ne luam dupa un popor analfabet, care ar fi facut pipi pe strada daca ar fi descoperit strazile. Uluitoarea civilizatie maya (fara WC-uri, nu mai zic de sapun sau dus)

Dar nu ne vom lua. Doar ne amuzam un pic. Cu un ochi (which one?)

Comentarii oprite.