playfully (and dangerously) wanted

Poate se intampla sa ai cateva plante acasa si sa ai grija de ele (cum rezolvi problema cand pleci in concediu?). Stii ce inseamna asta! (mici ingrijorari si mari bucurii). Te-ai gandit vreodata ca lucrurile ar putea sta si invers?

Acesta este un articol special pentru tine, tu, o persoana care citesti blogul de cel putin 3 luni, care nu ma cunosti, nu mi-ai scris niciodata (dar ti-a trecut prin cap) si ai cel mult 30-35 de ani. Stii de ce? Pentru ca ti-am pregatit ceva! Nu, nu te voi transforma intr-o planta, stii ca nu-mi plac regresiile. Am o alta propunere:

Daca indeplinesti conditiile de mai sus poti participa, din septembrie, la cursul meu despre inflorire („flourishing”, nu doar in sensul psihologiei pozitive ci si in sensul lui Aristotel, acela de eudaimonia). E un curs de semestru (nu mai sunt profesor la Universitate dar am aceleasi reflexe). Trebuie doar sa-mi scrii (pentru inceput) si sa participi apoi la un interviu (sunt pretentios, nu mai e nici un secret).

Locurile sunt deja ocupate. Insa am pastrat, in mod special pentru tine, unul. Si pentru tine (un alt „tine”), inca unul. Cum ar veni, doua locuri. Incep sa numar.

PS1 Exista o precizare legata de varsta nu pentru a-i exclude pe seniori ci pentru a respecta conditia de omogenitate a grupului.

PS2 Grupul nu va contine doar elemente teoretice despre ce inseamna o viata buna si cum poate fi ea experimentata ci si exercitii fizice nesuferite. Think it over!

Comentarii oprite.