minipsihoterapie

Sorina, pe care prietenii mai vechi ai blogului si-o amintesc (o tanti pentru care limba romana nu mai are ascunzisuri), alergica la examenul de licenta dar hotarandu-se, in cele din urma, sa-l dea (si promovandu-l cu note rusinoase, in apropierea lui 10), imi semnaleaza o aparitie editoriala neaosa, anume Homeopatie in psihoterapie.

Dammit! Si eu care stau cu ochii pe alde Oxford sau Cambridge University Press, asteptand o (noua) delicatesa, cum am putut fi atat de orb? E limpede, trebuie sa merg mai des prin librariile romanesti (ultima data am fost la Humanitas Cismigiu, din curiozitate, si nu stiu cum se face dar am ales singura carte neinregistrata din librarie, motiv pentru care nu am putut sa o cumpar-ci doar sa o fur, dar ma omoara vecinu’ Gabriel daca afla).

Nu stiu exact (pentru ca nu am citit-o) daca este vorba de o capodopera dar nu-mi pot opri, in acest moment, imaginatia infinitezimal exaltata. Oare ce urmeaza?

Feng Shui gestaltist? Analiza tranzactional-chiropractica? Osteopatie de cuplu si de familie? Atingerea psihanalitica? Aromaterapie experientiala? Acupunctura non-directiva?

Comentarii oprite.