jogging nevinovat plus masinute care nu intarzie niciodata

Si pentru ca am amintit de Seramis, vreau sa mentionez doua articole foarte bune scrise in ultimul timp, unul dedicat atribuirilor cauzale eronate iar celalalt efectului Zeigarnik si modului in care poate fi folosit in lupta cu amanarea de tip nevrotic.

http://www.sasseramis.ro/popcorn-machine

http://www.sasseramis.ro/el-si-ea-alergandu-se-cu-inocenta-prin-parc

De fapt  a scris mai multe articole foarte bune dar ezit sa subliniez asta de teama sa nu i se urce la parietal (de exemplu minunatul articol despre constiinciozitate si autocontrol) Chiar ma intreb, sub influenta recenta a unor floricele de porumb, daca mai exista in Romania un psiholog care sa reuseasca sa imbine, intr-un mod atat de original, informatia stiintifica de foarte buna calitate cu limbajul accesibil, si nu facand asta de 2-3 ori pe luna (sau chiar mai rar) ci destul de frecvent (imi pare foarte productiv desi as fi putut sa jur ca este lenes)

Multumesc, Sami, uneori ma gandesc, fantasmagoric, cum ar fi daca in urmatoarea incarnare s-ar inversa rolurile si as putea veni si eu la cursurile tale! Nu sunt sigur ca studentii tai realizeaza cat de norocosi sunt. Dar tu realizezi. (Ce anume? Hihi!)

Comentarii oprite.