how bad do you want it? (via GMAT)

O cunosc de mai bine de 5 ani. Nu, nu-mi aduce ciocolata (si nici zmeura) deoarece isi cumpara haine foarte frumoase (care nu mi se potrivesc, hihi!). Ne-am intalnit ieri si am vorbit despre viitor. Revenise dintr-o calatorie la o Scoala de Business pe care si-o doreste foarte mult (si pe care a inspectat-o, la fata locului). Fireste ca am intrebat cat costa un an de studiu si, fiind una din cele mai bune scoli din lume, eram pregatit sufleteste.

Costa in jur de 60.000 de euro.

Dumnezeule (cu MBA), e mai mult decat la Harvard, am spus eu in sinea mea, observand o usoara crestere a pulsului si o activitate mai intensa pe axa HPA (pentru connaisseuri)

Dar nu banii ma preocupa acum.Scopul meu principal este sa fiu admisa.

Are de facut un numar de eseuri si trebuie sa fie cel putin in percentila 80 la GMAT. Cei de la Scoala respectiva cauta un anumit profil pe care sa-l lanseze, desigur, in lumea corporatista.

Vreau sa fiu admisa. Dupa aceea voi face rost si de bani, inca nu stiu cum dar ii voi gasi.

Mi-a placut foarte mult sa o aud spunand asta. Si mai mult mi-a placut ca nu sunt parinte altfel as fi ajuns de mult timp, si probabil in mod repetat, la faliment.

PS 1 Nu stiu daca va fi acceptata de acea Scoala foarte pretentioasa care cere,  numai la instalare, 7.500 de dolari non-refundable. Dar, daca va fi admisa, pariez ca va gasi 60.000 de euro. Nici nu vreau sa ma gandesc unde sau cum.

PS 2 Unii oameni chiar stiu ce vor. Esti si tu unul dintre ei?

Comentarii oprite.