Go West (by Pet Shop Boys)

O prietena a blogului mi-a trimis un curs de genetica comportamentala predat la facultatea de psihologie din Sibiu. Off, tot nemtii!

Pentru a respecta adevarul istoric: si la facultatea de psihologie din Cluj (Universitatea Babes-Bolyai) exista un curs de genetica comportamentului uman, sustinut de Andrei Miu. Situl facultatii ofera chiar si programa analitica (la bibliografie este trecut Robert Plomin, amicul nostru mai vechi).

Deci se poate!

Astept cu interes veterotestamentaro-eschatologic alunecarea acestui curs spre est  si sud-est! Poate studentii facultatilor de psihologie din Bucuresti ar fi interesati sa afle cum este posibil ca doi gemeni care cresc separat, inca de la nastere, se casatoresc cu o femeie pe nume Linda (nu aceeasi, hihi!), divorteaza de ea si se recasatoresc, ulterior, cu Betty. Si alte lucruri extrem de plictisitoare.

PS As deschide chiar o casa de pariuri: in ce an Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei de la Universitatea din Bucuresti va oferi, in sfarsit, un curs de behavioral genetics? Dar un curs de psihoterapii validate stiintific? Si unul de psihologie evolutionista?  Poate chiar un curs de gandire critica aplicata in psihologie? (nu ma baga in seama, am avut un vis jungian azi noapte, prin urmare sunt epuizat cognitiv de incarcatura arhetipala a vietii mele onirice)

Comentarii oprite.