fereastra de oportunitate…

…s-a inchis astazi. Dar ea se va redeschide, in toamna. Deoarece am primit cateva solicitari din partea unor persoane aflate in plin proces de formare in psihoterapie vreau sa mai subliniez, inca o data, sprijinul meu pentru psihoterapiile validate stiitific si rezervele (chiar foarte serioase) fata de alte scoli de formare.

Pentru a nu interfera cu un proces aflat in desfasurare le-am propus (si voi face acelasi lucru la toamna) persoanelor interesate sa-si finalizeze formarea si sa decida ulterior daca APPS ar putea reprezenta o sursa de armonie sau, dimpotriva, de tulburare si dileme suplimentare.

De asemenea, dogmatismul spiritual (credinta perseverenta in “energii” si entitati imateriale) asociat cu o indisponibilitate uimitoare de a-l pune sub semnul intrebarii pe Mos Craciun reprezinta un alt filtru de selectie. Din fericire (pentru cine?) APPS nu este interesant (sau valoros) pentru persoanele din aceasta categorie (nu mi-a scris nimeni sau, scriindu-mi, nu si-a asumat asta) Iata un lucru bun, cred, pentru toata lumea.

Comentarii oprite.