eerie things (not in your school curriculum)

Cursul despre latura intunecata a iubirii este cel mai util persoanelor aflate in between (adica intre doua relatii), pe de o parte, si celor care, intr-o relatie de lunga durata fiind, se gandesc tot mai des la incheierea ei, pe de alta parte. (Decizie ce s-ar putea dovedi gresita.)

Nu este indicat pentru cei abia plecati in aceasta aventura, cu doza clasica de over-confidence, si nici celor care fac ultimele aranjamente pentru nunta. (Pentru ca s-ar putea simti tentati sa o amane.)

Nu ti se pare curios cum oamenii fac tot felul de cursuri (si chiar dau examene) pentru a putea conduce o masina (sau un avion), pentru a putea gati sau a lupta in zonele de conflict dar toti par a fi suspect de bine pregatiti cand e vorba despre viata de cuplu?

Aceasta este o iluzie, fireste. (Este suficient sa urmaresti ratele de divort. Exemplu (special pentru cititorii mei din Bruxelles): 71% in Belgia.)

Cred ca ne-ar prinde bine sa ne pregatim in mod serios. Astfel ne-am putea amplifica sansele de a intelege intr-un mod matur dragostea.

Comentarii oprite.