despre voi (S.F)

Profitand de cel mai mare laser din lume, construit deja in Romania, la Magurele (de acum stii ca sunt un obisnuit al calatoriilor in viitor), am incalecat pe o raza (precum Einstein in faimosul lui experiment mental) si m-am teleportat exact in intimitatea relatiei voastre. Iata ce te-am auzit spunand (raportez cu fidelitate):

„Dragul meu, mi-ar placea sa faci X pentru mine (de exemplu sa ma iei in brate atunci cand vezi ca sunt trista). Nu esti obligat sa faci asta. Doar iti spun astfel incat tu sa-mi cunosti nevoile si dorintele, adica sa ma cunosti pe mine. Chiar mi-ar parea rau sa te simti obligat de dorinta mea. Insa, daca m-ai putea face fericita intr-un fel, acesta (X) ar fi.

Da, chiar mi-ar placea sa faci asta pentru mine si as fi dezamagita daca nu ai face-o. Dar as trece peste dezamagire pentru ca sunt responsabila pentru dezamagirile mele. Poate as fi si furioasa pe tine (pentru ca nu ai facut X) insa as trece si peste furie, din acelasi motiv.

Iti spun ce mi-ar placea sa faci pentru mine pentru ca mi se pare frumos sa-ti spun, mi se pare frumos sa stii cine sunt. Dar este ok sa nu faci ce-mi doresc eu (X). Fericirea mea nu sta in mainile tale. Nu mai sunt un copil. Stiu sa am grija de mine insami.”

Comentarii oprite.