Aspazia (salveaza Romania)

Am scris ieri un articol despre cei doi judecatori de la Curtea Constitutionala care au dat declaratii publice. Un barbat si o femeie. Iata cum se numeste femeia: Aspazia Cojocaru. Aceasta doamna a comunicat intregului popor (telespectator) ca referendumul trebuie anulat (in opinia dansei).

Tie cum ti se pare un judecator care se pronunta public in privinta rezultatului unei judecati in curs? Cum ar fi daca ti-ai fi dat in judecata un vecin (de exemplu pentru ca lasa gunoiul in fata usii, ai vazut vreodata?) iar judecatoarea, cu o luna inainte de pronuntare, apare la televiziunea de cartier („care este”) si spune ca, in opinia ei, cererea ta este neintemeiata si trebuie respinsa, prin urmare trebuie sa pierzi procesul si sa-ti bagi mintile in cap, respectand libertatea oamenilor de a lasa gunoiul unde vor ei, altfel „de ce au murit oamenii la Revolutie, nu pentru libertate?”

A fi judecator la Curtea Constitutionala este una din cele mai inalte demnitati in stat. Imi imaginez ca ele trebuie rezervate unor persoane (magistrati) nu doar cu un IQ superior (vezi articolul de ieri) ci si maturi din punct de vedere emotional. Ti se pare ca Aspazia indeplineste una din aceste conditii? (te rog, nu te antepronunta!)

Comentarii oprite.