APPS DE VACANTA

Mai sunt doar cateva zile pana la prima sesiune a grupului APPS DE VACANTA, grup devenit traditional si deschis tuturor varstelor (inclusiv micutelor vietati adorabile, cu conditia respectarii disciplinei).

Tema pe care am ales-o anul acesta reprezinta o expresie constructiva (imi imaginez) a exasperarii mele in raport cu ceea ce se intampla in sistemul scolar (da, chiar si in scolile private). Voi pune la dispozitia catorva parinti si viitori parinti o serie de principii testate si validate de stiintele cognitive, principii pe care le-am sintetizat intr-un concept pe care urmeaza sa-l descriu si, daca sunt norocos, chiar sa-l ancorez in mintile participantilor (sau sa-l cosolidez, daca exista deja).

INVATAREA INTELIGENTA…

..sau cum sa inveti astfel incat sa poti aplica ceea ce inveti, daca se poate in situatii noi si nu doar maine ci si peste 50 de ani (daca ai un stil de viata sanatos, desigur). In acest punct este posibil sa-ti fi starnit interesul si sa doresti sa afli mai multe.

Imi pare rau, nu mai este posibil. Toate locurile au fost ocupate. (Observi cum iti antrenez toleranta la frustrare? Wink, wink!) Dar timpul nu s-a terminat si, desi legea a doua a termodinamicii inca este activa, vor mai fi ocazii (mai ales daca esti o persoana cu initiativa).

Comentarii oprite.