1 000 de articole (plus altele)

De la lansarea sitului in ianuarie 2010 si pana in acest moment au trecut mai bine de 1000 de zile si, probabil, 1000 de articole (cele mai multe dintre ele mutate deja pe  scoala-de-psihologie.ro) Pentru ca nu mi-am propus sa devin popular mi-am permis sa pun in circulatie idei tulburatoare, de exemplu ca psihoterapia este, in cea mai mare parte a ei, un urias efect placebo (de aceea pot coexista teorii din cele mai diverse, cu sau fara sens si care, fireste, se bat cap in cap) sau ca deciziile noastre cotidiene sunt influentate de mecanisme cognitive distorsionate, cu o baza evolutionista (vezi legatura dintre convingerea de tip religios si „falsul pozitiv”).

Desi nu am menajat spaimele nimanui situl s-a bucurat de o audienta in jurul a 4-5000 de vizitatori unici in fiecare luna. Intre timp daimonul interior a urmat un training mumbo-jumbo pe tema compasiunii (varianta tibetana) si, sub influenta lui, am hotarat sa ma adresez unui numar mai mic de cititori, intr-un alt cadru.

Asa ca am inceput sa scriu pe o alta interfata la care au si vor avea acces acele persoane disponibile sa plateasca, la un moment dat, cel mult 10 dolari pe luna. Un cost mic pentru beneficiul de a afla in ce moduri realitatea este altfel decat pare si ce se poate face (if anything) pentru a avea o relatie prietenoasa (si uneori adorabila) cu ea.

Cititorii din strainatate sunt primii care au avut acces la „noul sit” (hihi!) si urmeaza, in curand, cele 10-15 suflete nevinovate din Romania (nu-mi imaginez ca vor fi mai multi masochisti). Pentru a face lucrurile in ordine voi anunta, nu peste mult timp, intervalul de timp in care o anumita categorie de varsta (21-30, 31-40 etc.) imi poate scrie in vederea unui abonament. Da, minorii nu sunt acceptati dar sunt asteptati sa se maturizeze.

PS Din cand in cand (foarte rar) voi publica pe al doilea sit pe care il detin (deja mentionat) cate un articol din „universul paralel”. Articolul va fi disponibil doar cateva zile.

Comentarii oprite.